بهترین نرم افزار حسابداری ویژه استارتاپ ها (کسب و کارهای نوپا و کوچک)

بهترین نرم افزار حسابداری استارتاپ

بسیاری از استارتاپ‌ها در ابتدای شروع کسب وکار خود بیشتر بر روی امور بازاریابی و تکنولوژی خود تمرکز دارند و از حسابداری غافل می‌شوند. این در حالی است که با گذر زمان و روی هم جمع شدن صورت‌های مالی و ایجاد نا‌بسامانی‌ها، متوجه کمبود نرم افزار حسابداری برای برنامه ریزی و بررسی حساب‌های خود می‌گردند. با استفاده از نرم افزار حسابداری استارتاپ هوشمند نوین شما قادر خواهید بود به راحتی از بحران‌های مالی گذر کرده و با رعایت اصول حسابداری، استارتاپ خود را از خطر شکست مالی نجات دهید. بهترین نرم افزار حسابداری استارتاپ، به شما در بررسی مسائل مالی تاثیرگزار در رشد استارتاپ‌تان کمک می‌کند.

برنامه ریزی مالی، گامی مهم در کسب وکارهای نوپا

برنامه ریزی مالی، گامی مهم در کسب وکارهای نوپا

طبق تحقیقات انجام شده بیش از 80 درصد مشاغل نوپا به دلیل مشکلات مالی و گردش پول شکست می‌خورند. برای بسیاری از صاحبان استارتاپ‌ها، پیگیری پرداخت‌ها می‌تواند چالشی باشد که با وظیفه دلهره‌آور مدیریت حساب همراه است. برای اینکه بتوانید با خیالی آسوده تمامی مسایل مالی خود را حل کنید، شما می‌بایست برای کسب وکارتان پلن مالی طراحی نمایید. با این کار خواهید توانست به بررسی و مطالعه اطلاعات مالی و صورت حساب‌های سود و زیان و خرید و فروش خود بپردازید. معمولا پلن‌های مالی در استارتاپ‌ها شامل بخش سرمایه‌گذاری، بخش تجزیه وتحلیل، بخش ارزیابی حساب‌های مالی و بخش فروش می‌شود. در قسمت سرمایه گذاری به نحوه تامین و ساختار سرمایه‌گذاری، اصلاح مستندات و تفکیک نوع ثابت یا جاری بودن سرمایه‌گذاری پرداخته می‌شود. در بخش ارزیابی به بررسی و برآورده‌ای مالی کسب وکار پرداخته می‌شود. در بخش فروش نیز همانطور که از اسم آن مشخص است، به میزان سود و زیان و میزان تولید و فروش پرداخته می‌گردد.

چرا بهتر است از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم؟

چرا بهتر است از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم؟

استفاده از نرم افزار حسابداری استارتاپی در کسب وکارهای نوپا می‌تواند احتمال موفقیت را افزایش دهد. بهترین نرم‌ افزار حسابداری، نرم افزاری است که بتواند تمامی نیازهای شما را در حوزه‌های مختلف تولید و خدمات برطرف کرده و به شما در مدیریتی اثر بخش و هوشمندانه کمک کند. امروزه استاندارهای حسابداری مرتب در حال تغییر است و فرم‌ها، شیوه نامه‌های حسابرسی و مالیاتی، ضرایت بیمه‌های پرسنلی، هزینه‌های بانکی و ارزش افزوده هرساله در حال تغییرات است. با توجه به تغییر سیاست‌های سازمانی انتخاب یک نرم افزار خوب حسابداری که بتواند پاسخگوی همه نیازهای ما باشد، روز به روز سختر می‌شود.

وظایف نرم افزار های حسابداری در توسعه کسب و کار

اگر برای اولین بار می‌خواهید دست به خرید نرم افزار حسابداری بزنید بهتر است بدانید که هر نرم افزار حسابداری دارای کاربردهای متفاوتی است و نیازهای خاصی را فراهم می‌کند. به طور مثال نرم افزار حسابداری بازرگانی، نرم افزار حسابداری تولیدی، نرم افزار حسابداری شرکتی، نرم افزار حسابداری استارتاپی و … که هرکدام دارای ماژول‌های خاصی برای رفع نیازهای کسب وکار خود هستند. شما با استفاده از نرم افزار هوشمند نوین می‌توانید ماژول‌های مورد نیاز خود را به صورت جداگانه درخواست داده و استفاده نمایید.
بهترین نرم افزار حسابداری ویژه استارت آپ‌ها می‌بایست حتی کوچکترین تراکنش‌های مالی و هزینه‌های روزانه را ثبت نماید. یکی‌دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در استفاده از نرم افزار حسابداری باید مورد توجه قرار گیرد، ثبت منافع اقصادی به عنوان دارایی‌ها، تعهدات اقتصادی به عنوان بدهی‌ها و ایجاد صورت‌های سود و زیان در یک استارت آپ باشد.

وظایف نرم افزار های حسابداری در توسعه کسب و کار

رفع نیازهای پروژه ای و مدیریت هزینه ساخت

بخشی از سیستم حسابداری استارت آپی به صورت پروژه تعریف می‌گردد. بدین صورت که تمامی اسناد مالی و داده‌ها و هزینه‌ها به صورت جداگانه و بطور خاص برای هر پروژه در نظر گرفته می‌شود. با استفاده از سیستم حسابداری استارت اپی شما می‌توانید بر اساس پروژهای مختلف خود که در یک صنعت خاص یا در زمان و مکان مشخص انجام می‌گردد نیازهای خود را برطرف نمایید. این نرم افزار موجب می‌گردد تا شما به طور کامل بر روی هزینه‌ها و مقدار سود و زیان یک پروژه تمرکز کرده و بتوانید به سودآوری بهتری برسید همچنین از هدر رفتن پتانسیل‌های نیروی انسانی، زمان و هزینه جلوگیری می‌کند.

رفع نیازهای پروژه ای و مدیریت هزینه ساخت

در خرید نرم افزار حسابداری استارتاپی به چه مسائلی توجه کنیم؟

1. رفع نیاز‌ها

توجه به اینکه کسب و کار شما برای رفع چه نیازهایی، به چه قابلیت‌هایی در سیستم حسابداری احتیاج دارد یکی از مسائلی است که باید به آن توجه نمود.

ادامه مطلب  نرم افزار حسابداری ارزان قیمت

2. هزینه نرم افزار

قیمت نرم افزارهای حسابداری با توجه به مقدار خدماتی که به کاربران ارائه می‌دهد متفاوتی است. شما با هر هزینه‌ای می‌توانید صاحب یک نرم افزار حسابداری شوید. درخواست اضافه کردن ماژول‌های مورد نیاز شما، امکان بالارفتن هزینه‌ی نرم افزار را در برخواهد داشت.

3. میزان امنیت نرم افزار

امنیت یکی از مهم ترین شاخصه‌های انتخاب نرم افزار حسابداری است. برای انتخاب نرم افزار‌های حسابداری می‌بایست تمامی مجوزهای شرکت را رؤیت و بررسی نمایید تا از استاندارد و متخصص بودن شرکت حسابداری اطمینان حاصل نمایید.

4. سرعت نرم افزار

پارامتر سرعت با زمان رابطه مستقیم دارد. هرچه سرعت انجام یک عملیات بیشتر باشد متناسب با آن زمان کمتری را نیز مصرف می‌کند. نرم افزار ایده آلی که برای حسابداری انتخاب می‌کنید باید به شما در صرفه‌جویی در زمان کمک کند ضمن اینکه باید کاربری آسان، نصب سبک و سریع و سازگاری با جستگوگرهای مختلف باشد.

در خرید نرم افزار حسابداری استارتاپی به چه مسائلی توجه کنیم؟

5. یکپارچگی

یکپارچگی نرم افزار‌های حسابداری هوشمند نوین یکی از نقاط قوت این سیستم می‌باشدکه در زمان ثبت اسناد تمام عملیات مربوطه به صورت اتوماتیک انجام شده و گزارشات بطور کامل در دسترس می‌باشند.

6. کاربری آسان در کنار ظاهری خوب

ظاهر ساده و محیطی زیبا و کاربر پسند در نرم افزار‌های حسابداری بسیار مهم است. استفاده از نرم افزار‌هایی با ظاهر پیچیده به تدریج موجب دل‌زدگی کاربران می‌گردد. کار با نرم افزار، بدون نیاز به موس و فقط با استفاده از کیبورد، عملکرد شرکت شما را که با حجم کاری بالایی روبرو است، سرعت خواهد بخشید.

7. سرویس خدمات و CRM

در بازار رقابتی و پرنوسان امروز ارائه خدمات پس از فروش با سرعت و کیفیت مناسب، یکی از نیازهای اساسی مشتریان محسوب می‌شود. سیستم سرویس خدمات هوشمند نوین در قالب سیستم‌های گارانتی و مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM)، امکاناتی از قبیل مدت زمان گارانتی، نوع گارانتی، تعریف پلکانی قیمت خدمات، کنترل کیفیت و هزینه خدمات ارائه شده را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. استارتاپ‌ها دائما در جستجوی راه‌هایی برای دستیابی به موفقیت و رقابتی پرقدرت هستند. انتخاب استراتژیک در مورد نحوه پیگیری امور مالی می‌تواند مزایای خاصی را در اوایل چرخه کاری شما ایجاد کند. برای کمک به راه‌اندازی کسب وکار بر پایه امور مالی درست، ابتدا باید سیستم حسابداری مناسب برای کسب و کارتان را پیدا کنید. قبل از راه اندازی کسب وکار، هنگام تصمیم‌گیری در مورد انتخاب بهترین سیستم حسابداری برای استارتاپ خود، باید چند نکته را در نظر بگیرید که در ادامه به توضیح انان می‌پردازیم.

ویژگی های نرم افزار حسابداری استارت اپ

استارتاپ‌ها دائما در جستجوی راه‌هایی برای دستیابی به موفقیت و رقابتی پرقدرت هستند. انتخاب استراتژیک در مورد نحوه پیگیری امور مالی می‌تواند مزایای خاصی را در اوایل چرخه کاری شما ایجاد کند. برای کمک به راه‌اندازی کسب وکار بر پایه امور مالی درست، ابتدا باید سیستم حسابداری مناسب برای کسب و کارتان را پیدا کنید. قبل از راه اندازی کسب وکار، هنگام تصمیم‌گیری در مورد انتخاب ویژگی‌های مورد نیازتان در سیستم حسابداری استارتاپ، باید چند نکته را در نظر بگیرید که در ادامه به توضیح آنان می‌پردازیم.

در ابتدا ممکن است کسب وکار شما به اندازه‌ای کوچک باشد که بتوانید درآمد و هزینه‌ها را دست‌نویس پیگیری کنید، اما این مدت زیادی دوام نخواهد آورد. سیستم‌های دستی و قدیمی حسابداری مملو از اشتباهات پرهزینه است و سیستم‌های مبتنی بر کاغذ نیز خطر از دست دادن یا از بین بردن داده‌های حسابداری ارزشمند را دارند. در شروع کار یک نرم افزار حسابداری شخصی برای خودتان تهیه نمایید. نرم افزارهای حسابداری هوشمند نوین با قابلیت تحت وب بودن می‌توانند به شما در کسب وکارتان کمک کنند و به شما در هر مکان و زمان یاری برسانند.

استخدام حسابدار با تجربه برای کار با سیستم حسابداری بسیار مهم است. برخی از صاحبان مشاغل دانش و زمان کافی برای انجام مسئولیت‌های مالی خود را دارند‌، در حالی که برخی دیگر می‌خواهند کارمندی را برای حفظ سوابق خود استخدام کنند. سیستم حسابداری نوین طوری طراحی شده است که نیاز به دانش فنی ندارد و شما می‌توانید به سادگی تمامی نیازهای خود را برآورده سازید. البته که داشتن یک متخصص حسابداری می‌تواند برایتان بسیار مفید باشد مخصوصا که کسب وکار شما استارتاپی است.

ویژگی های نرم افزار حسابداری استارت اپ

باید در ابتدای کار به مسائل مالی توجه ویژه‌ای داشته باشید. در صورت عدم تهیه یک برنامه حسابداری پیشرفته، مشاغل کوچک شما در موقعیتی قرار می‌گیرد که تصمیمات مالی خطرناکی را اتخاذ می‌کند. بسیاری از سیستم‌های حسابداری می‌توانند نمودارها و گزارشات مالی جامعی را تولید کنند. گزارشات مالی کمک می‌کند تا دید جامع‌تر و همه جانبه‌تری داشته باشید و با اشراف کامل به سوی پیشرفت کسب وکارتان پیش بروید. گزارشات مالی نه تنها به انعکاس وضعیت مالی شرکت شما کمک می‌کنند، بلکه در اتخاذ تصمیمات مهم نیز به شما کمک خواهد کرد. اطلاعات ثبت شده در سیستم شما به شما امکان می‌دهد چندین گزارش اساسی حسابداری تهیه کنید.

ادامه مطلب  فاکتور‌های مهم در انتخاب نرم افزار حسابداری

 

حسابداري علم ثبت و تفسير معاملات، صورت‌هاي مالي، دفاتر، اسناد و مدارك است به طوري كه افراد غيرمتخصص نيز بتوانند درك صحيح و واضحي از وضعيت دقيق مالي و مديريتي شركت، به دست آورند. سیستم حسابداری برای رصد مستمر و مداوم و اثربخش معاملات مالی درون یک سازمان بوده و معمولا دارای پکیج‌های متفاوتی برای مشاغل مختلف است. در این میان نقش برنامه حسابداری برای مشاغل نوپا و نوظهور بسیار پررنگ و مهم است. بهترین نرم افزار حسابداری استارتاپ (کسب و کارها و مشاغل نوپا و کوچک) شامل سیستمی است که مدیران را در راه بررسی و رسیدگی به مسائل و امور مالی کسب و کار خود یاری دهد.

votes
امتیازدهی به مقاله
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

مشاهده دموی نرم افزار حسابداری دورکاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email

با عضویت در خبرنامه هوشمند نوین هر هفته یک ایمیل مفید در زمینه نرم افزار حسابداری دریافت کنید

Subscribe
Notify of
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

درخواست مشاوره رایگان

×
سلام
آنلاین هستیم، می‌تونیم کمک‌تون کنیم؟
سوال خود را مطرح کنید
در اولین فرصت پاسخ‌گوی‌تان هستیم :)
×