چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟

چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟

ایجاد نرم افزار حسابداری خود می‌تواند یک چالش پیچیده و در عین حال جذاب باشد. ساخت یک نرم افزار حسابداری خوب و کاربردی، کار آسانی نیست و نیاز به مهندسان و برنامه نویسان حرفه‌ای و خبره دارد؛ چرا که، اطلاعاتی که وارد این نرم افزار‌ها می‌شود برای کارفرمایان و صاحبان مشاغل بسیار مهم و ارزشمند است.
در این مطلب به توضیح این سوال که “چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟” می‌پردازیم و راهکارهایی را در این زمینه به شما ارائه خواهیم داد. البته باید بدانید که این راهکارها، برای کسانی مناسب است که می‌خواهند در بازه زمانی کوتاهی از آن استفاده کنند. داده‌های مالی و اطلاعات مرتبط با آن، جز مدارک و اسناد مهم هر کسب‌وکار به حساب می‌آید و نباید روی این قبیل اسناد ریسک کرد.

نکته اصلی در طراحی اولیه این نرم افزارها، درک شما از حسابداری است. اولین قدم در ساخت یک نرم افزار حسابداری، تسلط به مفاهیم و داده‌های این رشته است چرا که در صورت عدم دانستن ماژول‌های مورد نیاز، نمی‌توانید کمکی به ساخت نرم افزار بکنید. اگر در دانش حسابداری خود ضعف دارید، برای تکمیل این یادگیری حتما زمان بگذارید.

ساخت نرم افزار حسابداری با اکسل

نرم افزار اکسل به گونه‌ای طراحی شده که می‌توانید از توابع حسابداری آن، برای گزارش‌های مالی، ایجاد ترازنامه و بودجه بندی داده‌ها استفاده نماید. این نرم افزار توابع پایه و متعدد زیادی را در خود جای داده است؛ ضمن اینکه، به راحتی می‌توان فرمول‌های جدیدی را به آن اضافه و با آن محاسبات ریاضیاتی انجام داد. نرم افزار اکسل در حسابداری این قابلیت را برای شما فراهم می‌آورد که، با ادغام و یکپارچه سازی داده‌های وارد شده با داده‌های خارجی، اطلاعات مالی را ایمپورت یا اکسپورت کنید.

ساخت نرم افزار حسابداری با اکسل هوشمند نوین

بودجه بندی و وضعیت امور مالی

نرم افزار حسابداری می‌تواند بسیار گسترده باشد. شما باید تعیین کنید که کدام ماژول‌های خاص مورد نیاز شماست و ترتیب مورد نظر در ساخت آن‌ها‌‌ را تعیین کنید. مایکروسافت اکسل دارای قالب‌هایی برای ایجاد بودجه بندی و امور مالی است. همین امر به شما کمک می‌کند تا امور مالی و حسابداری خود را به خوبی در این برنامه پیش ببرید تا موفق به انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری شوید.

صفحات گسترده

در صفحات اکسل داده‌ها در فرمت‌های جدول مانند نمایش داده می‌شوند و از محاسبات خطی و جمع پشتیبانی می‌کنند. داده‌های موجود در نرم افزار اکسل را می‌توان دوباره مرتب و مورد استفاده قرار داد. به همین دلیل، اکسل بیش از سایر ابزارهای موجود برای حسابداری انعطاف‌پذیر است.

داده‌های خارجی

در نرم افزار اکسل شما می‌توانید، اطلاعات و داده‌های مورد نیاز خود را از منابع مختلف وارد اکسل کنید. این قابلیت برای عملکردها و مسائل حسابداری همچون گردآوری داده‌های خرید و فروش، داده‌های بانکی و داده‌های مالی بسیار مهم است؛ همچنین داده‌های به دست آمده و جمع آوری شده را می‌توان قبل از ایمپورت در پایگاه داده‌های مختلف، با فرمت‌های متفاوت ذخیره کرد.

ادغام و یکپارچه سازی

نرم افزار اکسل را می‌توانید با نرم افزارهای حسابداری یکپارچه کنید؛ به این معنی که، شما می‌توانید صفحات اکسل ساخته شده را در صورت نیاز در نرم افزارهای حسابداری دیگر وارد کنید و از اطلاعاتی که در آن ثبت نموده اید در نرم افزار حسابداری مورد نظر استفاده کنید. در نرم افزار‌های حسابداری هوشمند نوین این امکان وجود دارد که شما فایل‌های ثبت شده و خروجی‌های خود را، به صورت اکسل و دیگر فرمت‌ها ثبت و نگهداری کنید.

ساخت نرم افزار حسابداری با Access

به عنوان یک برنامه بانک اطلاعاتی، مایکروسافت Access نیز کاربردهای خوبی در دنیای تجارت دارد. مدیران می‌توانند برای ایجاد بانک اطلاعاتی از Access نیز استفاده کنند. با استفاده از این بانک اطلاعاتی، مدیران و حسابداران این امکان را دارند، تا اطلاعات مالی و حقوقی و دارایی‌های خود را با یک نگاه مرور کنند. متخصصان حسابداری غالباً از بانک‌های اطلاعاتی Access برای ردیابی فاکتورها، بررسی حساب‌های دریافتی و پرداختی و پیگیری امور مالی شرکت‌ها استفاده می‌کنند. پس از وارد شدن اطلاعات به جداول Access‌، آنان می‌توانند نمایش داده‌ها و فرم‌های را سفارشی سازی کنند تا پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز آسان تر گردد.

ساخت نرم افزار حسابداری با اکسسلیستی از فیلدهای مورد نظرتان را در بانک اطلاعات حسابداری خود بنویسید. بسته به نیاز شما‌، این قسمت‌ها می‌توانند شامل مبلغ بدهی، نام مشتری، تاریخ سررسید چک‌ها، شرایط و فیلد یادداشت برای ورود متن در صورت نیاز باشند.

مراحل ورود داده در Access

Microsoft Access را باز کنید و به بخش جداول بروید. جدول مورد نیاز خود را انتخاب و طراحی کنید؛ سپس، سیستم به شما این امکان را می‌دهد تا برای هر فیلد جدولتان یک نام وارد کنید، همچنین، توضیحی درباره محتوای آن قسمت می‌دهید.
در کنار سلول نام، کادری کشویی وجود دارد که “نوع داده” را مشخص می‌کند. برای هر قسمت از پایگاه داده خود می‌توانید فیلدهایی را به صورت ارزی و عددی، بنا به نیاز قالب بندی کنید. همچنین می‌توانید از قسمت‌های تاریخ و زمان برای مواردی مانند موعد مقرر استفاده کنید.

ادامه مطلب  بهترین نرم افزار حسابداری ویژه استارتاپ ها (کسب و کارهای نوپا و کوچک)

لیست حسابداری موجود در پایگاه داده خود را مرور کنید و سایر مواردی را که فکر می‌کنید به آن احتیاج دارید اضافه کنید. ساخت تمام زمینه‌های مورد نیاز شما از ابتدا ساده‌تر از بازگشت به عقب و اضافه کردن زمینه‌ها به یک پایگاه داده است که در حال حاضر صدها یا هزاران رکورد دارد؛ پس، دقت در چگونگی ساخت نرم افزار حسابداری در مراحل اولیه بسیار مهم است و از ایجاد خطاهای محاسباتی در آینده جلوگیری می‌کند. برای ذخیره جدول یک نام انتخاب و سپس بر روی دکمه “ذخیره” کلیک کنید.

به قسمت فرم‌های پنجره Access بروید و گزینه form wizard را انتخاب کنید. از ویزارد فرم استفاده کنید تا یک فرم ورود داده ساده، بر اساس فیلدهای موجود در جدول خود ایجاد کنید. سپس می‌توانید از آن فرم ورود داده‌، برای افزودن اطلاعات به جدول استفاده کنید. وقتی فرم داده را وارد می‌کنید، اطلاعات به طور خودکار به جدول دسترسی اصلی منتقل می‌شوند.
امیدواریم تا توانسته باشیم شما را در این امر راهنمایی کنیم. سعی ما بر این بوده است تا در این مطلب معایب و مزایای سیستم‌های ثبت دستی حسابداری را برای شما بیان کنیم.

چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟

در نبود سیستم‌ها‌ی حسابداری چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟ چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم؟ در جواب به این سوالات باید گفت که شاید کمتر مجموعه ای را بتوانید بیابید که نرم افزار حسابداری نداشته باشد و این یعنی نیاز به استفاده از نرم افزار حسابداری در هر صنف شغلی اثبات شده و مورد نیاز است. وابستگی به نرم افزار‌ها‌ی حسابداری در کسب‌وکارها، به دلیل سهولت در مدیریت، ثبت داده‌ها‌ی مالی و رفع بسیاری از مشکلات مشاغل رو به افزایش است. در شرایط کنونی عملا پیگیری امور حسابداری، بدون نرم افزارهای حسابداری امکان پذیر نیست به همین دلیل، حتی در زمان محدودی که در پی یافتن نرم افزار مناسب کسب‌و‌کار‌‌تان هستید، بد نیست تا برای خود یک سیستم حسابداری بسازید که در آینده دچار سردرگمی ‌‌‌نشوید. با ما همراه باشید و برای اطلاعات بیشتر دانلود رایگان نرم افزار‌ها‌ی حسابداری هوشمند نوین را مشاهده نمایید.

متداول ترین سوالات پیرامون چگونه نرم افزار حسابداری بسازیم؟

 

برای طراحی یک سیستم حسابداری خوب باید چه اطلاعاتی را کسب نمایید؟

نکته اصلی در طراحی اولیه این نرم افزارها، درک شما از حسابداری است. اولین قدم در ساخت یک نرم افزار حسابداری، تسلط به مفاهیم و داده‌های این رشته است چرا که در صورت عدم دانستن ماژول‌های مورد نیاز، نمی‌توانید کمکی به ساخت نرم افزار بکنید. اگر در دانش حسابداری خود ضعف دارید، برای تکمیل این یادگیری حتما زمان بگذارید.

برای ساخت یک سیستم حسابداری از چه نرم افزارهایی می‌توان استفاده کرد؟

به عنوان برنامه های مناسب بانک اطلاعاتی، مایکروسافت excel وAccess کاربردهای خوبی در دنیای تجارت و امور محاسباتی داشته اند.

چگونه مشخص کنیم تا در هر ستون داده‌ها از چه نوع متغیر باشند؟

در کنار سلول نام، کادری کشویی وجود دارد که نوع دادهرا مشخص می‌کند. برای هر قسمت از پایگاه داده خود می‌توانید فیلدهایی را به صورت ارزی و عددی، بنا به نیاز قالب بندی کنید. همچنین می‌توانید از قسمت‌های تاریخ و زمان برای مواردی مانند موعد مقرر استفاده کنید.

5 1 vote
امتیازدهی به مقاله
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

مشاهده دموی نرم افزار حسابداری دورکاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email

با عضویت در خبرنامه هوشمند نوین هر هفته یک ایمیل مفید در زمینه نرم افزار حسابداری دریافت کنید

Subscribe
Notify of
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

درخواست مشاوره رایگان

×
سلام
آنلاین هستیم، می‌تونیم کمک‌تون کنیم؟
سوال خود را مطرح کنید
در اولین فرصت پاسخ‌گوی‌تان هستیم :)
×